Reactie op dreigbrief van M.P.J. Rubens van Rubens Advocatuur in Druten

Bij brief heeft M.P.J. Rubens van Rubens Advocatuur in Druten mijn advocate verzocht om mij te vragen zijn naam van deze website te verwijderen. Daarbij dreigt M.P.J. Rubens mij. De in mijn ogen slechtste advocaat van Nederland schrijft namelijk dat het in zijn ogen de voorkeur verdient dat ik dit uit eigen beweging doe. Het gemiddelde uurtarief van een advocaat ligt rond de € 200, maar mijn advocate moet voor meneertje uit Druten maar even gratis gaan bemiddelen in een conflict dat hij heeft uitgelokt door niet met vuur maar met dynamiet te spelen! En zo iemand durft zich ‘professioneel mediator’ te noemen. Laat me niet lachen. Mijns inziens kan M.P.J. Rubens zichzelf beter ‘professionele rechtbankleugenaar’ noemen. Deze website heb ik door meerdere juristen – uiteraard bedoel ik niet een juridische brokkenpiloot als S. – laten beoordelen en volgens hen is er niets onrechtmatigs aan. Voor een kort geding van M.P.J. Rubens tegen mij ben ik dan ook absoluut niet bang. Sterker nog: ik hoop van ganser harte dat M.P.J. Rubens een kort geding tegen mij gaat aanspannen. Dit zal namelijk leiden tot extra publiciteit en ik kan dan meer mensen waarschuwen voor deze slechte en onfatsoenlijke advocaat en heb een extra mogelijkheid om misstanden binnen de advocatuur aan de kaak te stellen. Mogelijk gaat M.P.J. Rubens mijn Nederlandse provider dreigen en besluit die om deze website uit de lucht te halen. Dit zal een averechts effect hebben voor M.P.J. Rubens: ik zal deze website dan onderbrengen bij een buitenlandse provider en op een groot aantal websites zal ik dan mijn klachten over M.P.J. Rubens van Rubens Advocatuur gaan publiceren.

Domme spelfouten van M.P.J. Rubens
Nota bene: de brief van M.P.J. Rubens is een kort briefje van tien zinnen. Toch heeft M.P.J. Rubens het gepresteerd om in dit korte briefje maar liefst zes spelfouten te maken. Dit onderstreept mijns inziens nog eens hoe dom M.P.J. Rubens wel niet is.

Uitdaging aan M.P.J. Rubens
Alles wat ik schrijf, is de waarheid. Ik ben niet zo’n smerige leugenaar als M.P.J. Rubens. Hierbij daag ik M.P.J. Rubens uit om één onwaarheid of leugen op deze weblog aan te tonen!