Advocaat M.P.J. Rubens weigert halsstarrig excuses aan te bieden

Tot op vandaag – 17 mei 2019 – heeft M.P.J. Rubens mij nimmer zijn excuses aangeboden voor zijn buitengewoon ernstige misdragingen, laat staan dat hij mij een redelijke schadevergoeding heeft aangeboden. Nu accepteer ik een schadevergoeding niet meer. Daarvoor is hij nu te laat. Hij heeft tijd genoeg gehad. Mocht M.P.J. Rubens ooit last krijgen van een knagend geweten, dan maakt hij het geld maar over naar een goed doel. Welgemeende excuses voor wat hij mij geflikt heeft, stel ik wel erg op prijs. Maar nergens blijkt mijns inziens uit dat M.P.J. Rubens inmiddels het verwerpelijke van zijn gedragingen inziet en overgegaan is tot een radicale gedragsmodificatie. Daarom moet voor deze slechte en onfatsoenlijke advocaat ernstig gewaarschuwd blijven worden.