Topadvocaat mr. Merel Dorgelo maakt gehakt van M.P.J. Rubens

Iemand had mij mr. Merel Dorgelo van advocatenkantoor SwitchLegal in Amsterdam aanbevolen voor mijn rechtszaak tegen S. omdat zij een topadvocaat is. En inderdaad, zij is een buitengewoon goede advocaat.

Mijn advocaat mr. Merel Dorgelo heeft werkelijk de vloer aangeveegd met M.P.J. Rubens, ze heeft hem gefileerd, ze heeft hem in de pan gehakt, ze heeft al zijn leugens professioneel en zakelijk verpulverd, M.P.J. Rubens is afgegaan als een gieter. Op een gegeven moment kon M.P.J. Rubens geen kant meer op. M.P.J. Rubens heeft dan ook zwaar gezichtsverlies geleden. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel en eerlijk duurt het langst. M.P.J. Rubens heeft zich dit volgens mij niet gerealiseerd. Ik geniet er altijd van als ik zie dat een arrogante kwal keihard onderuitgaat. Hoogmoed komt voor de val, denk ik dan.

Mocht je ooit een goeie advocaat nodig hebben, dan kun je beter mr. Merel Dorgelo nemen in plaats van M.P.J. Rubens. Mr. Merel Dorgelo is ook een correcte en nette advocaat. Ik weet zeker dat zij zich nooit zou lenen voor een zaak die zozeer stinkt als de zaak van S. Alleen een advocaat van zéér kwade zaken leent zich daarvoor.

Geniale zet van advocaat Merel Dorgelo
De beste actie van advocaat Merel Dorgelo vond ik om S. onder ede te horen. Vóór het getuigenverhoor beweerde S. bij hoog en bij laag dat hij mij om stukken had gevraagd. Tijdens het getuigenverhoor, toen S. onder ede stond, liet zijn geheugen hem als bij toverslag in de steek. Hij kon het zich plotseling niet meer herinneren. Na het getuigenverhoor herstelde het geheugen van S. zich echter weer als bij dezelfde toverslag: S. had mij wel om stukken gevraagd. Na de uitspraak van de rechter dat zij geen snars geloofde van de beweringen van S. en dat S. mij dus niet om stukken had gevraagd, nam het geheugen van S. wederom een wending van 180 graden: S. had mij inderdaad niet om stukken gevraagd, maar … Uiteraard was S. toch niet aansprakelijk voor mijn schade. Nota bene: slechte en onfatsoenlijke advocaat M.P.J. Rubens heeft schaamteloos meegedaan aan al dit gelieg van draaikont S. Ik kan niet anders concluderen dan dat S. en M.P.J. Rubens behoren tot het grootste tuig van Nederland en dat M.P.J. Rubens absoluut niet thuishoort in de advocatuur. Was iedere advocaat maar zo’n goede, correcte en nette advocaat als mr. Merel Dorgelo!

Oproep aan minister voor Rechtsbescherming
Drs. Sander Dekker, de minister voor Rechtsbescherming, wil bezuinigen op de uitgaven van de overheid voor rechtshulp en rechtspraak. De overheid is veel geld kwijt aan procedures die slechte advocaten als M.P.J. Rubens voeren. Ik roep minister Sander Dekker op om ervoor te zorgen dat slechte advocaten als M.P.J. Rubens die zich ervoor lenen om voor de rechtbank keihard te gaan liegen waardoor procedures onnodig lang duren, onmiddellijk uit de advocatuur geschopt kunnen worden. Dat scheelt de overheid heel veel geld. En alle kosten van de tegenpartij en van de overheid moeten verhaald kunnen worden op advocaten die voor de rechtbank keihard liegen of zich anderszins ernstig misdragen. Pluk ze, die rotte appels in de advocatuur!

De zaak tegen S. en M.P.J. Rubens heeft zich twee en een half jaar voortgesleept. Een voorzichtige schatting is dat ik er 250 uur aan kwijt ben geweest om al het gelieg te ontzenuwen. Een advocaat rekent algauw € 200 per uur. 250 x € 200 = € 50.000. M.P.J. Rubens zou me een geweldig plezier doen als hij dit bedrag ziet als een ereschuld en overmaakt naar een goed doel, dan kan hij daarmee zijn geweten zuiveren. Ik sluit echter niet uit dat hij geen geweten heeft, want hij heeft zich gedragen als een gewetenloze schurk. Het geld dat S. aan M.P.J. Rubens betaald heeft om voor de rechtbank keihard te gaan liegen, moet mijns inziens beschouwd worden als oneerlijk verkregen inkomsten (de term bloedgeld vind ik in dezen net iets te scherp). M.P.J. Rubens zou me een geweldig plezier doen als hij ook dat geld overmaakt naar een goed doel.

Ook klachten over M.P.J. Rubens of andere slechte advocaten?
Op de voortreffelijke website http://www.corrupteadvocaten.com staat: “Klanten klagen over hen, Rechters klagen over hen, En zij klagen over elkaar! Wat te doen met corrupte advocaten? Wij, zowel als verscheidene rechters en correcte advocaten geloven in het publiceren van dit corrupt vuil! Lees het forum en post of mail ons uw corrupte advocaat! Zolang u de waarheid spreekt en u het kan bewijzen heeft u niks te vrezen.” Op deze website staan veel klachten over slechte advocaten. Heb jij ook klachten over M.P.J. Rubens of andere slechte advocaten, dan kun je die op deze website uiten.

Zie ook https://twitter.com/togamafia: “Lijst met Corrupte Advocaten: het goorste vuil van Nederland dat wij samen zullen moeten opruimen, beste landgenoten!”

Zie ook https://www.sin-nl.org voor een zwarte lijst van artsen en een zwarte lijst van rechters.

Zie ook http://www.vrouwejustitiainverval.nl: ‘Lees hier over incompetente en corrupte advocaten en hun beschermheren. Alles over leugens en intimidatiepraktijken van advocaten.’

Zie ook https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/13/liegen-is-taboe-voor-advocaten-maar-feiten-kleuren-mag-a1591898: ‘Liegen is taboe voor advocaten, maar feiten kleuren mag’.